Ambulant Objectleid(st)er gezocht!

Ben jij enthousiast, goed in organiseren, plannen en motiveren en kun je zorgen voor een goede kwaliteit van de werkzaamheden en een tevreden opdrachtgever? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou!

Van Alem Schoonmaak is een landelijk opererende organisatie voor schoonmaak- en facilitaire services met een sterk regionaal karakter. Van Alem Schoonmaak staat met de beste medewerkers dagelijks garant voor een prettige, schone en smaakvolle (werk)omgeving.

Wat ga je doen?

In de functie van Ambulant Objectleid(st)er ben jij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van een aantal locaties. Je werkt zelfstandig, maar wordt ondersteund door een Rayonmanager waar nodig. Belangrijk is dat je een hands-on mentaliteit hebt. Je functie omvat onder andere de volgende werkzaamheden:

  • Je bent verantwoordelijk voor de bezetting op de locaties. Dit geldt zowel voor de vaste planning als voor de vervanging bij ziekte of vakantie van een medewerker.
  • Je ziet toe op een juiste uitvoering van het werkprogramma. Je zorgt ervoor dat de taken goed zijn verdeeld, controleert of de normen worden gehaald en of wordt gewerkt volgens de geldende regels en voorschriften.
  • Je bestelt materialen en middelen indien nodig.
  • Je verzamelt en controleert de urenlijsten.
  • Wanneer het nodig is, werk je mee op de werkvloer.

Wie zoeken wij?

  • Je bent een teamplayer die medewerkers weet te motiveren. Goede communicatie en sociale vaardigheden zijn jou niet onbekend en je hebt een probleemoplossende instelling. Je bent bereid om ook op de werkvloer mee te werken. Je hebt ervaring in een leidinggevende rol in de schoonmaakbranche. Daarnaast ben je in het bezit van rijbewijs B. Herken je jezelf in het geschetste profiel dan ben jij wellicht onze nieuwe collega!

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, passend bij de functie;
  • Uiteraard word je goed gefaciliteerd (o.a. een auto van de zaak) om je functie uit te kunnen oefenen;
  • Je gaat onderdeel uitmaken van een enthousiast team;
  • Ruimte voor persoonlijke doorgroeimogelijkheden zowel in functie als in uren.

Reageren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de afdeling Personeelszaken via telefoonnummer 0346 – 213001. Heb je interesse in deze vacature, reageer dan zo snel mogelijk!

Soort dienstverband: Fulltime

Waarom Van Alem Schoonmaak?

– Aantrekkelijke werkgever
– Flexibele werktijden
– Fijne werksfeer
– Milieubewust werken

Solliciteren kan via onderstaand formulier.